Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.trendykids.gr.

Κατά την παραλαβή του δέματος, οφείλετε να ελέγξετε τα προϊόντα για πιθανά λάθη στην παραγγελία ή για κάποιο ελάττωμα στα είδη.

Επιστροφές / Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα άφιξης του δέματος στη διεύθυνση σας.

    1) Στην περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας, ενημερώστε μας εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία άφιξης στη διεύθυνσή σας και τα έξοδα επιστροφής αλλά και εκ νέου αποστολής άλλου προϊόντος καλύπτονται από εμάς. 

  2) Αν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πέραν των παραπάνω, καλύπτουμε εμείς το κόστος επιστροφής και η εκ νέου αποστολή του προϊόντος πραγματοποιείται με δική σας χρέωση (5,00€). Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν με οποιοδήποτε επιθυμείτε (σε περίπτωση εξάντλησης αποθέματος).

    3) Στα εσώρουχα και στα μαγιό δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής για λόγους υγιεινής.

   4)  Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, μας αποστέλλετε πίσω το προϊόν με δικά σας έξοδα και σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η επιστροφή του προϊόντος χρησιμοποιώντας την αρχική του συσκευασία, να συμπεριλαμβάνονται όλα τα κουτιά, οι ταμπέλες, η απόδειξη λιανικής πώλησης και τα περιτυλίγματά του. Καμία αίτηση αλλαγής και επιστροφής δεν θα γίνει δεκτή εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή είναι κατεστραμμένο. 

Για την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος ενημερώστε μας καλώντας στο 22410 53411 ή μέσω e-mail στο trendyrodos@gmail.com.

Διεύθυνση αποστολής

Trendy Kids

25ης Μαρτίου 47

85103 Αφάντου, Ρόδος